Cap Limpede

Dezvoltare Personala

Vrei sa te cureti de ENERGIA NEGATIVA? Contruieste o RETEA DE CURATARE cu ajutorul cristalelor!

Cu toate ca esti o persoana inconjurata permanent de energie pozitiva, vor exista momente cand cineva sau ceva va interveni cu energia negatica si de va dezechilibra.

Sa zicem ce un vecin/prieten se autoinvita la o cafea si incepe sa se planga de una si de alta, sa barfeasca pe unul si pe altul si astfel casa ta a fost invadata de vibratii negative.

Cu siguranta energia negativa te va face sa te simti inconfortabil, iar corpul tau se va simti greu si nelinistit. Poate ca, in mintea ta, te vei judeca aspru ca ai lasat “intrusul” in spatiul tau, iar asta va accentua vibratia negativa.

Ce faci ca sa elimini energiile negative?

Iti prezentam mai jos cateva tehnici in care poti folosi cristalele care sa te ajute sa “faci curat”din punct de vedere energetic in casa ta. In materialul video de la final, veti putea sa aflati cum se construieste o “retea” de curatare a camerei cu ajutorul cristalelor.

Imediat ce sursa “nelinistii” tale a plecat, iesi la aer, respira adanc si linisteste-ti emotiile.

Foloseste un cuart fumuriu pentru a risipi energia negativa. Cuartul fumuriu nu numai ca va “alunga” vibratiile negative, insa va umple spatiul cu energie pozitiva.

Poti incerca si urmatorul experiment. Tine intr-un pahar cu apa un cristal de caroit timp de 24 de ore. Apoi foloseste o parte din apa respectiva la prepararea cafelei “invitatului”.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO!

Citeste caplimpede

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-75676").on("click", function(){ $(".com-click-id-75676").show(); $(".disqus-thread-75676").show(); $(".com-but-75676").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});