Trezeste-te la 6 dimineata, du-ti copiii la scoala, la gradinita sau unde ar trebui ei sa ajunga, apoi du-te la birou, fara sofer, fara antemergator. Acolo bea cafeaua, pe care ti-o faci singur, nu pe care ti-o aduce secretara.

Fa sedinta cu sefii de servicii, apoi mergi din birou in birou si fa prezenta sa vada toti functionarii ca tu ai ajuns la ora 8, inaintea lor.

Fa-ti agenda publica ca sa te vad zilnic ca ce ai scris ca faci vei si realiza, asa cum le ceri tu functionarilor din primarie.

Mergi acolo unde ai promis ca mergi si nu te folosi de masina si soferul primariei sa-ti iei copiii de la scoala, asa vei intelege mai bine gropile si traficul prin care eu trec zi de zi.

Vreau sa te vad macar odata pe saptamana facand curat cu matura, plantand copaci, dand mana cu copiii si pensionarii. Nu toti au nevoie de pungi si bonuri valorice, de multe ori au nevoie doar de o vorba buna si o raza de speranta.

Tine-ti audientele in strada, nu la birou unde estei inconjurat de matahalele de vreo firma de paza sau de fetele arogante ale functionarilor plictisiti.

Pune toate achizitiile pe prima pagina a primariei si toate documentele publice sa le poata vedea toata lumea.

Arata platile pe care le faci ca nu cumva sa fii tentat sa-ti intre la plata anumite facturi pe care tu le consideri urgente, desi altele zac neplatite cu anii.

Arata transparent procesele in care este implicata comunitatea si modul in care ne reprezinta juristii, ca nu cumva sa uitati termenele de judecata sau sa va duceti nepregatiti.

Vreau sa-mi arati la loc vizibil sumele incasate zilnic din taxe de la persoane juridice si de la persoane fizice.

Vreau sa vad programul tau de administrare in primele 100 de zile, la loc public cu tot ceea ce iti propui pentru acest mandat, iar daca la final nu l-ai realizat sa nu-ti mai vad fata!

Mai vrei sa fii primarul meu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.