Acasă Stirile zilei VISUL lui VLADIMIR PUTIN: Romania va disparea in NOUA ORDINE MONDIALA!

VISUL lui VLADIMIR PUTIN: Romania va disparea in NOUA ORDINE MONDIALA!

Filosoful Aleksandr Dughin, un apropiat al lui Vladimir Putin, considera ca ar trebui urgentarea crearii unui imperiu eurasiatic dominat de Rusia.

Potrivit editiei austriece a publicatiei The Local, filosoful Aleksandr Dughin a facut aceste declaratii intr-un interviu acordat site-ului ungar Alfahir.hu, apropiat al miscarii ungare de extrema-dreapta Jobbik.

Intrebat despre perceptia sa privind viitorul Europei, Dughin a spus ca anticipeaza sfarsitul statelor-natiuni, explicand ca tari precum Romania, Ungaria, Serbia, Slovacia si Austria ar putea fi inglobate intr-un „imperiu eurasiatic”.

„Este necesar un imperiu eurasiatic care sa contracareze influenta Occidentului nihilist”, a spus Dugin, vorbind despre o „noua ordine mondiala” bipolara, formata, de o parte, din Statele Unite si Europa Occidentala (condusa de Germania), si, de alta parte, din Uniunea Eurasiatica, dominata de Rusia.

„Intr-o lume globalizata, este necesar sa fie aparate identitatile culturale ale indivizilor, redusi pana acum la fluxuri migratorii”, a spus Dugin.

Referindu-se la formatiunea nationalista ungara Jobbik, Aleksandr Dughin a declarat ca miscarea populista are o doctrina „realista”.

Aleksandr Dugin a fost consilier al Kremlinului, este membru al partidului Rusia Unita, un apropiat al lui Vladimir Putin si consilier al presedintelui Dumei de Stat Serghei Nariskin.

Tratatul privind constituirea Uniunii Economice Eurasiatice (UEE) a intrat in vigoare la 1 ianuarie 2015. Noua organizatie internationala include Rusia, Armenia, Belarus si Kazahstan. Kirgizstanul urmeaza sa adere in mai.

Sursa: ziare.com

Citeste caplimpede

Articolul precedentRETETA MIRACULOASA dezvaluita de o ROMANCA care s-a vindecat de CANCER in stadiu terminal! VIDEO
Articolul următorAlina Bica a fost amenintata cu moartea!