Acasă Stirile zilei Vine INFERNUL?! SEMNUL care ne arata cat de dure sunt MODIFICARILE CLIMATICE!

Vine INFERNUL?! SEMNUL care ne arata cat de dure sunt MODIFICARILE CLIMATICE!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Infernul este aproape, dupa ce am observam ca modificarile climatice sunt mai dure decat ne imaginam, asta fiind un semn foarte clar despre ce va urma.

„Nu am mai vazut niciodata asa ceva! Sunt socat. Toata zapada de aici este neagra”, a declarat unul dintre cercetatorii care fac cele mai dese expeditii in Groenlanda.

Jason Box tocmai s-a intors de pe continentul inghetat si a adus cu el o serie de fotografii socante: toata intinderea de gheata si zapada are un strat dens de negreala, potrivit news.com.au.

„Nu vorbim doar despre un pic de negreala, ci este un negru intens”, spune Box, care a creat un grup de cercetare cu denumirea Black Snow.

Una dintre explicatii posibile ale fenomenului fara precedent este ca asistam la inceputul unei avalanse de fenomene care au toate legatura cu incalzirea globala, la fel ca si ultimele aspecte ciudate din Siberia si din zona Arctica.

Box a propus si o alta explicatie pentru zapada neagra: ar fi rezultatul unei puternice furtuni de zapada care a adus praf produs de vant, combinat cu particule microbiologice si din incendiile de paduri de pe alte continente.

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos