Acasă Multimedia Fotogalerie Videoclipul acesta a intrecut orice limita de bun simt in privinta simbolurilor...

Videoclipul acesta a intrecut orice limita de bun simt in privinta simbolurilor MASONICE! Este 95% ILLUMINATI si 5% muzica!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Credeti ca stelele pop si-au vandut sufletul diavolului? „Dark Horse” este cel mai de succes videoclip al cantaretei Katy Perry, este filmat in Egipt, si are o multime de imagini oculte. Piesa in sine nu este deloc subtila – „Ca o pasare fara colivie” versul se refera la simbolul coliviei, care este un simbol de control al mintii. Si cand Juicy J spune: „E o bestie / eu o numesc karma ei,” Bestia este Diavolul.
In decembrie 2013, multi observatori ai masoneriei au fost ingroziti de performanta reusita de Perry in „Dark Horse”, la premiile Grammy. Alex Jones de la Infowars, a spus „a fost, in esenta, un ritual ocult Illuminati.” Acum videoul este lansat, si ne lasa de-a dreptul fara imaginatie. Perry este fie o iluminatoare activa fie este doar o condimentare a acestui video pentru succes, mentioneaza thewire.com. Ganditi-va ca a strans in jumatate de an aproape jumatate de miliard de vizualizari pe youtube!

Ochiul atotstiutor
Acesta este simbolul cel mai evident al Illuminati, si e peste tot. E in parul lui Katy:

katy perry illuminati4
Ea face, de asemenea, un 666 cu degetele.

katy perry illuminati
Katy. Chiar asa?

katy perry illuminati10
Piramide si obeliscuri

Piramidele sunt un semn la fel de clar al Illuminati ca si „ochiul”, si acestea sunt reprezentate in clipul lui Perry cu un obelisc falnic si o piramida din dulciuri.
Piramida de dulciuri.

katy perry illuminati9
Si aici e Iluminatoarea pe obeliscuri:

„Illuminati si-au plasat monumente in locatii din intreaga lume. Monumentul Washington marcheaza bratul lor militar, Acele Cleopatrei de la New York, si aceke de la Londra marcheaza centrele financiare iar in Piata Sf. Petru, Vatican, marcheaza dominatia lor spirituala”

 

katy perry illuminati7

 

Pasari, colivii, semne de control mental

Asa cum am explicat mai devreme, coliviil de pasari sunt un semn de control al mintii. In inregistrarea video, custile sunt plasate deasupra sefei in piele de bivol… Perry, oamenii sclavi sunt in albastru. Aceste palarii inseamna ca sunt sub vraja ei.

katy perry illuminati6
De asemenea, Katy este o pasare fara o cusca.

katy perry illuminati8
Magia

In lumea reala, moderna, oameni celebri isi vind sufletul diavolului pentru magia de a face milioane de dolari din vanzare de muzica pop. (Cum credeti ca Beyonce a avut un album de succes, fara sa fie promovat?)

katy perry illuminati1
In inregistrarea video, Perry are magia de a transforma oamenii in caini om.

katy perry illuminati3
Animale demonice

Lucrurile infioratoare (care) cu coarne il simbolizeaza pe diavol. Carul lui Juicy J are o figurina de animal cu coarne. In conformitate cu Ochiul Illuminati, „veti vedea acest simbolismal zeului cu coarne peste tot in industria muzicala, si reprezinta sacrificarea tinerilor la aceste zeitati ca inchinare prin ei in fata Illuminati.”

katy perry illuminati5
Si serpii sunt, probabil, un simbol Illuminati. Stiti, Gradina Edenului, merele, etc

katy perry illuminati2
Deschide ochii! Decide pentru tine! Iata videoul complet:

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos