Acasă Politic VIDEO – Un celebru actor lasa Hollywood-ul pentru a merge la Kremlin...

VIDEO – Un celebru actor lasa Hollywood-ul pentru a merge la Kremlin sa faca politica pentru Putin!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Actorul Steven Seagal, un admirator al președintelui rus Vladimir Putin, s-a alăturat unui partid pro-Kremlin, a declarat partidul duminică, citat de Reuters.

Seagal a primit sâmbătă carnetul de membru al unei alianțe numite Rusia Justă – Patrioții – Pentru Adevăr, conform unui videoclip lansat de partid. Alianța s-a format la începutul acestui an, când trei partide de stânga, care îl susțin pe Putin, au fuzionat într-unul singur.

Seagal, care are cetățenie rusă din 2016, a propus o măsuri mai aspre împotriva companiilor care dăunează mediului.

„Fără a putea aresta oamenii, atunci când îi amendăm, probabil câștigă mai mulți bani producând lucruri care afectează mediul înconjurător”, a spus actorul în discursul său de bun venit la un eveniment de petrecere.

Partidul controlează o parte din camera inferioară a parlamentului rus și intenționează să participe la alegerile parlamentare din septembrie.

Seagal, născut în SUA, este cunoscut mai ales pentru filmele sale de acțiune, iar Putin, care i-a acordat cetățenia, este un fan al artelor marțiale.

La ceremonia de sâmbătă, Seagal a pozat lângă unul dintre liderii partidului, scriitorul rus Zakhar Prilepin, care s-a înscris într-o armată de separatiști pro-ruși din estul Ucrainei și a recunoscut că a comandat o unitate de luptă într-un conflict care a ucis 14.000 de oameni în Șapte ani.

În 2018, Rusia l-a însărcinat Seagal să îmbunătățească legăturile cu Statele Unite într-un moment în care relațiile dintre cele două țări s-au deteriorat la cel mai scăzut nivel de la Războiul Rece.