Aplicatia traduce instant din spaniola, franceza si italiana in limba engleza cu ajutorul camerei foto de pe telefon.

Quest Visual a lansat „Word Lens”, o aplicatie care poate traduce instantaneu cu ajutorul camerei foto de pe smartphone din spaniola, franceza si italiana in limba engleza.

Aplicatia este foarte utila turistilor care calatoresc intr-una dintre tarile in care se foloseste una dintre cele trei limbi. Astfel, un indicator, un meniu la restaurant sau sau alt gen de anunt poate fi tradus instant cu ajutorul „Word Lens” pe iPhone sau un smartphone cu Android.

Aplicatia a fost lansata in urma cu 18 luni pe iPhone pentru traducere din spaniola in engleza, in prezent fiind disponibila pe mai multe dispozitive cu sistem de operare iOS 4.0 sau o versiune mai noua: iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad 2, noul iPad si iPod touch (a 4-a generatie). Pentru dispozitivele Android, „Word Lens” este disponibil pentru versiunea 2.3.3 sau alta mai recenta.

1 COMENTARIU

  1. Mersi frumos Florin!Cat drsepe drum, stai linistit! Se poate parcurge cu orice masina! Atata doar ca trebuie ocolite gropile sau incetinit ca sa treci prin alea mai putin adanci 😛 Eu m-am oripilat in asa hal pentru ca este ditamai drumul national, nici macar judetean… asta e mai grav…Am trecut si eu pe la Bumbesti pe acolo si stiu drsepe ce vorbesti…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.