Acasă Stirile zilei VIDEO: Sziget Festival 2012, transmis live pe YouTube

VIDEO: Sziget Festival 2012, transmis live pe YouTube

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Editia din acest an a Sziget Festival, care se va desfasura in perioada 8 – 13 august, va fi transmisa live pe YouTube.

Chiar inainte de inceperea celei de-a 20-a editii, Sziget Festival anunta ca va transmite pentru prima data live concertele din cele cinci zile de festival, pe YouTube, pentru fanii din intreaga lume.

Printre cele mai importante nume din line up care vor putea fi vazute live se numara Korn, Placebo, Sum 41, Hurts, dEUS.

Astfel, cei care vor sa simta atmosfera Sziget Festival, dar nu pot ajunge pe insula anul acesta, au posibilitatea sa urmareasca imagini live pe canalul oficial de YouTube al evenimentului:
www.youtube.com/szigetofficial

Transmisia va acoperi trei dintre cele mai mari scene ale festivalului: Pop/Rock Main Stage, World Music Party Main Stage si A38 Stage.

Transmisiunile vor putea fi vazute pe YouTube in fiecare zi, de la ora 3.00 PM (CET) pana tarziu in noapte, in perioada 8 – 12 august.

Festivalul Sziget este unul dintre cele mai importante evenimente de gen, care aduce artistii momentului pe o insula din Budapesta, pentru aproape o saptamana dedicata muzicii. Festivalul strange, anual, in jur de 350.000 de spectatori.

In 2011, Festivalul Sziget a fost clasat printre cele mai bune cinci evenimente de acest tip europene de cotidianul The Independent si printre cele mai bune 10 astfel de evenimente la European Festival Awards.