Acasă Multimedia Videogalerie VIDEO SOCANT! Caini JUPUITI DE VII, pentru a fi transformati in genti,...

VIDEO SOCANT! Caini JUPUITI DE VII, pentru a fi transformati in genti, manusi si geci!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Organizatia PETA a surprins imagini socante in abatoarele de caini din China, unde intre 100 si 200 de caini sunt jupuiti pentru a fi transformati in genti, manusi si geci.

Potrivit PETA, de multe ori abatoarele de caini, dupa ce proceseaza carnea o vand restaurantelor din China, iar pielea patrupedelor ajung in fabrici, unde este transformata in manusi, incaltari si multe alte produse. Cei care apara drepturile animalelor au patruns in sase astfel de abatoare, iar imaginile surprinse sunt extrem de socante si graitoare.

„Stim sigur ca si in Marea Britanie, Australia sau Statele Unite ale Americii ajunge pielea de caine. Multi comercianti britanici stradali importa piele ieftina din China, drept urmare este aproape sigur ca produsele din piele de caine se gasescu pe rafturile multor magazine si in dulapurile oamenilor. In conditiile in care exista tot felul de materiale ecologice disponibile, nu vad niciun motiv pentru ca vacile, porcii, cainii, pisicile, caprele sau alte animale sa sufere de dragul modei”, a declarat Ingrid Newkirk, fondatoarea PETA.

„Pielea arata la fel, indiferent de la ce animal provine, iar ucigasii de caini din China nu vor sa isi vanda marfa onest, asa ca este imposibil sa stii daca acele manusi sau portofele sunt facute din piele de caine, vaca, porc sau capra”, spun cei de la PETA.

In ciuda semnalelor de alarma trase de PETA si alte organizatii care vorbesc despre masacrul cainilor, autoritatile chineze refuza sa comenteze, fiind acuzate de acceptarea tacita a situatiei si incurajarea abuzului fata de animale.

Sursa: jurnalul.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos