Romanul Catalin Morosanu, campionul Superkombat, a fost declarat cel mai bun luptator de la K-1 Final 16 Tokyo de catre oficialii japonezi, dupa ce l-a invins pe polonezo-australianul Paul Slowinski si s-a calificat in marea finala K-1.

Chemat pe ultima suta de metri la Tokyo, Morosanu l-a trimis de doua ori la podea pe Slowinski, un sportiv cu 10 centimetri si 10 kilograme mai mare, in prima si a treia repriza, in cel mai spectaculos meci al galei de la Ryogoku.

““Dumnezeule, nu-mi vine sa cred ce mi se intampla! Este absolut incredibil! Acum trei saptamani nici nu stiam daca voi fi invitat, iar acum am primit si premiul pentru cel mai bun sportiv din gala. Mi s-a implinit un vis, sa ajung printre cei mai buni opt din lume”, a afirmat Morosanu, conform unui comunicat remis AGERPRES. Morosanu va ajunge marti in Romania pentru a fi prezent la Superkombat Arad de pe 20 octombrie, unde colegul sau Sebastian Ciobanu va lupta in main-event.

Pana la marea finala, sportivul de la Scorpions Cotnari Iasi se va bate pe 10 noiembrie, la Craiova, in Superkombat Final Elimination, acolo unde mai sunt anuntati luptatori precum Freddy Kemayo, Ismael Londt si Alexei Ignasov.

Marea finala K-1 va avea loc pe 26 decembrie la New York, acolo unde marele invingator al piramidei de 8 va incasa un cec in valoare de un milion de dolari.

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU MOROSANU LA TOKYO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.