Madonna s-a oprit din cantat pentru cateva momente, la Amsterdam, si i-a inmanat microfonul unui barbat din public pentru ca acesta sa o ceara in casatorie pe iubita sa, in timpul concertului si in fata spectatorilor prezenti la eveniment.

Dupa ce a auzit ca in public se afla un barbat care vrea sa o ceara in casatorie pe iubita sa, artista americana si-a intrerupt concertul pentru cateva momente, dorind sa se implice in acest evenimnt inedit, informeaza express.co.uk.

„Sa nu salivezi pe microfonul meu, ai inteles? Haide, esti pregatit? Si fa-o cu sentiment. Din inima, baby!”

a spus cantareata.

Iubita barbatului a acceptat cererea in casatorie, iar Madonna a indemnat tanarul cuplu sa se sarute pasional, strigand de pe scena:

„Cu limba! Sarutati-va intim! Haideti, luati-va o camera undeva!”

Artista le-a oferit tinerilor logoditi si cateva sfaturi din experienta personala:

„Vreau sa va dau un sfat: Sa nu mergeti niciodata seara la culcare suparati unul pe celalalt!”

Dupa o scurta ezitare, cantareata a adaugat:

„Un al doilea sfat: Invatati sa spuneti: «Am gresit.»”

Prima casatorie a Madonnei, cu actorul Sean Penn, s-a incheiat in 1989 dupa un mariaj de patru ani. Cea de-a doua casatorie a artistei americane, cu regizorul britanic Guy Ritchie, s-a incheiat printr-un divort pronuntat in 2008, dupa opt ani de viata comuna.

1 COMENTARIU

  1. Imi pare sincer rau ca nu v-ati dacsurcet pe cheile cheitei…. Imi amintesc si acum ca prima oara cand am fost acolo am fost cu doua prietene care nu stiau ce e ala munte…si s-au dacsurcet foarte bine chiar si cu manichiura lor „speciala” :). Concluzia: este un traseu de plimbare, foarte placut si…daca stai un pic sa te uiti in jur, foarte usor de traversat. Traseul se face trecand dintr-o parte intr-alta a raului si folosind celebrii copaci „scara” de pe acest traseu… Ceea ce tu descrii mai sus este ca si cand as spune ca am venit pana in Bucuresti si am obosit incercand sa-l vizitez. Am mers pe jos tot cartierul Berceni si n-am vazut nimic spectaculos… De unde sa stiu eu ca exista mijloace prin care poti ajunge in centru mai repede?!?!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.