Acasă Stirile zilei VIDEO Luiz Adriano l-a facut de RUSINE pe Mircea Lucescu in TOATA...

VIDEO Luiz Adriano l-a facut de RUSINE pe Mircea Lucescu in TOATA EUROPA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Luiz Adriano a marcat intr-un moment in care toata lumea se astepta sa returneze mingea adversarilor. Sahtior i-a permis apoi campioanei din Danemarca sa inscrie, dar jurnalistii prezenti la conferinta de presa n-au fost convinsi de scenariul prezentat de antrenorul roman.

Lucescu spune ca Taras Stepanenko, omul care a incercat sa impiedice golul lui Nordsjaelland, nu a inteles faza si isi cere scuze in numele echipei lui:

“Imi pare foarte rau ca am marcat un gol care a starnit atatea controverse. Luiz Adriano mi-a zis ca s-a trezit cu mingea la picior si instinctul de atacant l-a facut sa inscrie. Dupa aceea, am lasat adversarul sa revina pe tabela. Stepanenco nu a inteles faza, insa totul s-a reglat rapid. Am meritat sa castigam, am fost echipa mai buna. Inca o data, vreau sa-mi cer scuze pentru ce s-a intamplat cu golul lui Adriano”, a explicat Lucescu.â

VEZI VIDEO AICI

Antrenorul lui Sahtior s-a enervat rau cand a fost intrebat de un jurnalist daca il va pedepsi pe Luzi Adriano:

“Auzi, tu ai jucat vreodata fotbal de pui astfel de intrebari? E o greseala care se intampla in timpul jocului! Sunt foarte mandru de aceasta victorie, trebuia sa fie 10-2! Mi-am cerut scuze, ce altceva trebuie sa mai fac?!”.