Acasă Sanatate VIDEO! La 109 ani e sanatoasa tun si iti dezvaluie cele doua...

VIDEO! La 109 ani e sanatoasa tun si iti dezvaluie cele doua SECRETE ALE LONGEVITATII!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Jessie Gallan, cea mai batrana femeie din Scotia dezvaluie la 109 ani ca secretul longevitatii consta intr-un bol de terci fierbinte in fiecare dimineata si celibatul.

„Am stat departe de barbati. Ei nu fac decat sa-ti creeze mai multe probleme decat merita”, a povestit ea.

Batrana s-a nascut in Aberdeenshire, la o mica ferma, iar la varsta de 13 ani a plecat pe acasa pentru a deveni laptareasa, scrie gandul.info, care citeaza The Telegraph. Acum, cand deja e centenara, Jessie Gallan spune ca a dus o viata fericita pentru ca stiut sa tina cont de anumite lucruri importante pentru ea.

„Secretul longevitatii mele este ca am stat departe de barbati. Ei nu fac decat sa-ti creeze mai multe probleme decat merita”, a povestit batrana.

„De asemenea, am avut grija intotdeauna sa fac multa miscare, sa mananc un bol cald de terci din fulgi de ovaz in fiecare dimineata si sa nu ma casatoresc niciodata”, a adaugat ea. Jessie Gallan locuieste acum la un azil pentru batrani din Aberdeen, unde, spune Gillian Bennett, femeia care se ocupa de ingrijirea sa, este foarte „populara”.

„Jessie este o femeie adorabila. Si-a facut aici prieteni foarte buni… sunt tot timpul impreuna”, a afirmat Gillian.

„Ii place muzica si ii plac foarte mult sa faca exercitii fizice. Este o persoana foarte independenta”, a mai explicat aceasta.

Vezi VIDEO pe doctorsanatate.ro! 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos