Acasă Life Monden VIDEO: Justin Bieber, dat in judecata de mama unei fane

VIDEO: Justin Bieber, dat in judecata de mama unei fane

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O admiratoare a popularului cantaret american Justin Bieber a avut puternic de suferit din cauza unui concert a artistului. Tanara a depus chiar o plangere in instanta impotriva vedetei si a organizatorilor concertului.

Pentru suferinta la care a fost supusa, Stacy Wilson Betts vrea sa obtina prin hotarare judecatoreasca nici mai mult, nici mai putin, de 9 milioane de dolari. Justificandu-si pretentiile, tanara a declarat ca dupa respectivul concert nu mai aude bine.

Tanara afirma ca de vina este zgomotul asurzitor generat de tipetele disperate ale fanilor. Momentul culminant al concertului a fost zborul cantaretului pe o platforma conceputa sub forma de inima, cand totul s-a transformat, practic, in vacarm.

Sala a explodat, pur si simplu , de strigatele spectatorilor, care au inceput sa topaie, agitandu-si frenetic mainile in aer. Din acea clipa, afirma Stacy, au inceput problemele ei cu auzul. Tanara s-a adresat chiar medicilor pentru a-si curma suferinta, pentru ca, explica „victima”, urechile ei „pulseaza continuu”. Motiv pentru care nu mai poate dormi, nu se mai poate concentra si, in general, viata ei a devenit un cosmar.

Reprezentantii cantaretului nu au comentat, deocamdata, intentiile tinerei. Recent, Bieber a fost amendat pentru depasirea vitezei de rulare. Drept raspuns, el vedeta i-a dat in judecata pe ziaristii, care l-au urmarit, obligandu-l sa apese pedala de acceleratie si punand, astfel, in pericol viata artistului.