Acasă Life Monden VIDEO: Ele sunt cel mai bine platite actrite de la Hollywood!

VIDEO: Ele sunt cel mai bine platite actrite de la Hollywood!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Revista Forbes a publicat lista celor mai bine platite actrite de la Hollywood, luand in calcul castigurile din mai 2011 pana in mai 2012.

Daca printre numele obisnuite ale topului s-au aflat Angelina Jolie si Sandra Bullock, debutanta surpriza din primele zece pozitii, care s-a clasat prima de aceasta data, este si una dintre cele mai tinere actrite din Cetatea Filmului cu foarte multe milioane de dolari incasate atat pentru rolurile interpretate, cat si din alte domenii conexe ale industriei de divertisment.

10. Jennifer Aniston

Actrita s-a bucurat de multe comentarii pozitive pentru aparitia din Horrible Bosses, in care intra in pielea unei dentiste cu un comportament sexual agresiv. Un rol ce iese din tiparul partiturilor jucate de Aniston si care i-a rotunjit considerabil si contul bancar. Cele 11 milioane de dolari au plasat-o de aceasta data pe locul 10.

 

 

9. Kristen Wiig

Populara actrita din Saturday Night Live a dat lovitura prin comedia surpriza a anului trecut, Bridesmaides, ce a avut incasari de 288 de milioane de dolari in toata lumea. Cea de-a doua Kristen a clasamentului are de ce sa zambeasca. Pe langa celebritate si veniturile sale au inregistrat o crestere – in ultimul an a castigat 12 milioane de dolari. In 2013, va aparea intr-o pelicula de buget mare – The Secret Life of Walter Mitty – alaturi de Ben Stiller.

8. Meryl Streep

Aflata la cel de-al treilea premiu Oscar pentru rolul din Iron Lady, Streep ale la activ o multime de filme de succes din ale caror incasari s-au marit si conturile actritei, ajunse la 12 milioane de dolari. Este inca unul dintre cele mai cautate nume de la Hollywood, atat pentru filme de arta, cat si pentru titluri adresate publicului larg.

 

 

7. Sarah Jessica Parker

Unul din cele mai recente filme ale sale, I Don’t Know How She Does It, a fost mai degraba un esec la box-office. Insa Parker castiga inca destul de bine de pe urma reluarilor lui Sex and the City, dar si datorita liniei sale de parfumuri si a publicitatii facute companiei Garnier. Castigurile ei din ultima perioada se ridica la 15 milioane de dolari.

 

 

6. Julia Roberts

Frumusica Americii isi mentine si ea locul in topul celor mai bine platite actrite din toate timpurile. Mirror, Mirror i-a crescut veniturile ultimelor luni, iar Larry Crown a adaugat si el celor 16 milioane de dolari incasate de actrita.

 

 

 

 

5. Charlize Theron

Rolurile sale din cele doua filme asteptate ale acestui an, Prometheus si Snow White and the Huntsman, au plasat-o in ultima vreme pe Charlize in centrul atentiei publicului si a presei. In cele 18 milioane care i-au revenit actritei a intrat si remuneratia primita ca imagine a Dior.

 

 

 

4. Angelina Jolie

O veterana a topului, Jolie a ocupa de aceasta data locul patru, cu 20 de milioane de dolari incasari. Desi nu a avut recent vreo aparitie intr-un film, actrita a obtinut banii din cateva peliculele anterioare si unele campanii publicitare (printre altele, este ambasadoarea marcii Louis Vuitton).

 

 

 

3. Sandra Bullock

Aura sa de popularitate straluceste inca la Hollywood, iar dupa aclamatul The Blind Side, care ii aduce inca bani in cont, actrita a primit si un avans consistent pentru Gravity, viitorul SF al lui Alfonso Cuaron. Castigurile ei sunt de 25 de milioane de dolari, un motiv de bucurie in plus pe langa acela de a-si petrece timpul alaturi de fiul sau, Louis, adoptat in 2010.

 

 

2. Cameron Diaz

Cum de a ajuns Diaz la cele 34 de milioane care o plaseaza pe locul secund in acest clasament? Raspunsul este simplu si are legatura cu riscul asumat de actrita prin aparitia in Bad Teacher, o comedie de buget mic ce a ajuns sa incaseze 216 milioane de dolari in toata lumea. Filmul a fost facut cu doar 20 de milioane de dolari, iar o parte consistenta din profit a intrat astfel in buzunarele lui Diaz.

 

 

1. Kristen Stewart

Bella Swan i-a adus faima si avere, iar beneficiile financiare continua sa curga pentru actrita de 22 de ani. In cele 34,5 milioane intra si campaniile publicitare la care a participat, castiguri din vanzarile diverselor obiecte promotionale si a altor evenimente din sfera marketingului. Mare parte din suma s-a datorat contractului pentru ultimele doua filme Twilight, ce i-a adus o parte din profiturile uriase ale acestora. S-a adaugat si salariul primit de actrita pentru The Snow White and the Huntsman.

Uite aici vezi Video: