Cap Limpede

Justitia

Videanu a fost citat la DNA in dosarul realitatea!

Adriean Videanu a fost citat la DNA in dosarul privind Realitatea Media, declarand ca singura legatura cu postul de televiziune a fost participarea la emisiuni si ca singura afacere pe care ar fi putut sa o aiba cu societatea ar fi fost furnizarea de marmura.

Adrian Videanu a declarat, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), ca a fost citat de procurori in calitate de martor in dosarul privind vanzarea de actiuni ale societatii Realitatea Media.

Intrebat ce legaturi a avut cu aceasta societate Videanu a spus ca singura lui legatura cu Realitatea a fost aceea ca a participat la numeroase emisiuni ale postului de televiziune. Videanu a precizat ca nu a fost interesat niciodata de achizitionarea de actiuni la SC Realitatea Media si, mai mult, nu a fost interesat de afaceri in segmentul media.

Sursa: mediafax.ro

1 comentariu

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-47037").on("click", function(){ $(".com-click-id-47037").show(); $(".disqus-thread-47037").show(); $(".com-but-47037").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});