Acasă Politic Victor Rebengiuc a ajuns la capatul rabdarii! Se implica, la 85 de...

Victor Rebengiuc a ajuns la capatul rabdarii! Se implica, la 85 de ani, in lupta impotriva PSD! „Sunt satul de comunism”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Actorul Victor Rebengiuc, prezent duminica la o dezbatere a Platformei Romania 100, a declarat ca este „satul de comunism” si ca asteapta de la formatiunea lui Dacian Ciolos sa il „scape de comunism”.

„E nevoie de un partid format din oameni care isi doresc cinste, adevar. Sunt unul dintre cei care au asistat la inceperea comunismului in aceasta tara. Sunt satul de comunism, dureaza de mult. Contez pe dumneavoastra sa scap de acest comunism.

Eu am nevoie de o tara normala, sa ma simt bine. Nu cu smecherii. Comunismul e la el acasa, numai ca e un comunism scapat din lat.

Cine este in Parlament? Ce calitate umana exista in Parlament? Ce incredere pot sa am eu intr-un parlamentar care injura o colega?”, a spus Victor Rebengiuc.

Dacian Ciolos a confirmat, in premiera, ca din Platforma Romania 100 se va desprinde un partid. „Din Platforma Romania 100 se va desprinde un partid politic. Asta fara nicio indoiala, suntem hotarati sa facem lucrul acesta. Este un proces natural”, a declarat Dacian Ciolos.

El a dorit sa le transmita celorlalte partide de Opozitie ca „nu avem de gand sa ne batem cu cei alaturi de care trebuie sa actionam in perioada urmatoare”.

„Ne gandim si la asta, insa mie mi se pare cumva ca o responsabilitate pe care eu si noi, cei care am initiat platforma, nu avem decat sa o asumam, ca din aceasta platforma sa se desprinda si un partid politic care nu va actiona impotriva celor cu care impartasim valori, idei si principii comune, cu care avem (…) acelasi ADN. Vom fi deschisi colaborarii cu cei cu care putem lucra. Nu avem de gand sa ne batem cu cei alaturi de care trebuie sa actionam in perioada urmatoare”, a spus Ciolos, conform aktual24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos