Victor Ponta a declarat ca daca la nivelul organizatiilor locale ale Uniunii sunt probleme, acestea vor fi rezolvate in sedinta USL de saptamana viitoare.

“Daca exista vreo problema in cadrul organizatiilor locale, saptamana viitoare avem USL, secretarii generali domnul Hellvig si domnul Dolineaschi o sa ne informeze si ii impacam noi, cum i-am impacat peste tot. Peste tot sunt probleme, dar peste tot le rezolvam pentru ca avem doi ani si ceva de cand cu USL am avut probleme si tot am reusit sa le rezolvam pe toate (…). Nu e simplu nimic, dar nu e nicio problema care intr-adevar sa fie de nerezolvat”, a spus Ponta, intrebat despre problema privind colaborarea intre PSD si PNL in cadrul Consiliului Judetean Dambovita.

Ponta a precizat ca presedintele CJ Dambovita, social-democratul Adrian Tutuianu, nu a venit personal ca sa ii ceara sprijinul privind problema majoritatii in cadrul CJ.

Liderul PSD a aratat ca principala problema la nivelul CJ Dambovita tine de starea de faliment financiar a acestuia.

“In primul rand, la Dambovita, din pacate, CJ este intr-o stare practic de faliment din cauza imprumuturilor facute de fostul presedinte, de domnul Florin Popescu (PDL n.r.), si a corectiilor financiare pe care le-a primit ca proiectele europene au

Via: Circul Politic

  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.