Vibe Z, primul smartphone LTE de la Lenovo

969

Lenovo lanseaza primul sau smartphone cu tehnologie LTE – noul Lenovo Vibe Z. Alaturi de noul Vibe Z, compania chineza a prezentat inca trei noi telefoane: S930 – un smartphone de mari dimensiuni (6 inci) asezonat pentru “dependentii” de continut media; S650 – un “cal de muncă” de 4.7 inci compact si stilat; si A859, un performant dispozitiv de 5 inci capabil de orice.

Aceste patru noi dispozitive completeaza portofoliul de telefoane Lenovo, care include toata gama de modele de la mobilele clasice (feature phone) pana la smartphone-uri premium. Lenovo, in prezent al treilea producator de dispozitive inteligente conectate din lume, s-a extins agresiv pe piata globala de telefoane inteligente, întroducand smartphone-uri proprii in 18 tari în ultimii doi ani.

Primul smartphone Lenovo prevăzut cu tehnologie LTE, noul Vibe Z ofera adevarata mobilitate prin transfer super rapid de date (upload 50 MB/s, download 150 MB/s) care-i satisface chiar si pe cei mai avizi utilizatori. Echipat cu un singur micro-SIM, Vibe Z functioneaza pe retele GSM/UMTS cu banda de frecventa pana la 2100 si dispune de conectivitate WiFi 802.11ac si Bluetooth 4.0.

Vibe Z are o carcasa subtire de 7.9 mm din argint sau titan, care cantareste doar 147 grame. Capacul din spate este gravat cu laser si creaza senzatia unei tesaturi, pentru o sustinere comoda. Ecranul este unul tactil IPS de 5.5 inci cu rezolutie full-HD de 1920/1080 pixelis si unghi larg de vizionare.

Vibe Z este plin de tehnologii performante la interior, începand cu procesorul Qualcomm Snapdragon 800 Quad-core, care asigura vizionarea de filme, realizarea si editarea fotografiilor, rularea simultana a mai multor aplicatii, jocuri si comunicatii video. Echipat cu 2 Gb de memorie si pana la 16 GB de stocare interna, Vibe Z ofera suficient spatiu pentru mii de fotografii si zeci de inregistrari video.

Vibe Z are în partea din spate o camera de 13 MP cu apertura mare (f1.8) care abordeaza relaxata scenele cu lumina putina si realizeaza fotografii extraordinare, si o camera frontala de 5 MP echipata cu o lentilă de 84° pentru imagini cu unghi larg. Aplicatiile Lenovo Super Camera si Super Gallery pot adauga efecte amuzante fotografiilor, iar aplicatiile Lenovo SHAREit permit distribuirea documentelor si fisierelor multimedia catre alte telefoane Android printr-o conexiune WiFi peer-to-peer, evitand costurile de transmitere a datelor prin retea.

Noul Vibe Z introduce o serie de personalizari ale interfetei Android 4.2, precum Lenovo Launcher, o functionalitate care aduce toate aplicatiile utilizatorului pe ecranul de pornire, sau controlul prin gesturi.

!-- Composite Start -->
Loading...
<

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here