Romanii se indoapa cu ”suplimente” contrafacute ce au un continut medicamentos dubios, marfa facuta pe ”genunchi”, adusa ilegal de prin indepartata Asiei, care le pune viata in pericol sau care i-ar putea ucide.

”Acum mai putin de un deceniu piata noastra era alimentata cu prezervative si ceva produse pentru cresterea potentei contrafacute, aduse ilegal de prin India. Erau afaceri mici, care aduceau profituri mici pentru ca se traficau cantitati mici. Acum, insa vorbim de cu totul altceva, sunt afaceri facute la nivel mondial care aduc profituri uriase, de milioane de euro, bani pentru care nu se plateste nici o taxa la stat”, au dezvaluit surse judiciare, conform Libertatea.

Retelele de traficanti de anabolizante si pastile pentru potenta de pe la noi si-au intins tentaculele pe tot mapamondul. Sunt personaje care au ceva cunostinte in domeniul farmaceutic si chiar al medicinei, capabili sa-si convinga clientii – chipurile cu argumente solide -, sa urmeze ”tratamentele” lor. India, China, Thailanda, Hong Kong, Puerto Rico, Singapore, Anglia si chiar Republica Moldova sunt in topul tarilor care furnizeaza pastilele ”minune” atat de dorite de romani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.