Facebook a reusit sa implementeze in totalitate una dintre cele mai asteptate imbunatatiri. Facebook Search te ajuta sa gasesti postarile mai vechi la care ai acces.

”Ne-ati spus ca cel mai important lucru este sa gasiti postari pe care le-ati vazut inainte si acum puteti face acest lucru.”

Aceasta este un extras din comunicatul plasat de cei de la Facebook pe blogul lor oficial, prin care anunta un upgrade important pentru Facebook Graph Search.

Cu totii am trecut prin asa ceva la un moment dat pe Facebook. Postari mai vechi ale noastre sau ale prietenilor nostri nu mai puteau fi gasite indiferent de cat de mult cautati. De acum incolo, insa, datorita unui upgrade pe care Facebook il face variantei de PC si aplicatiei de iPhone, ai o sansa sa le regasesti.

Astfel, cand efectuezi o cautare folosind Facebook Search, in rezultate vor fi incluse si postari care contin cuvintele cheie introduse. Pe langa asta, Facebook va face si anumite sugestii pe baza acestora. Nu exista limita temporala pentru rezultate, asa ca veti putea gasi postari vechi de ani de zile.

Este de mentionat ca singurele postari pe care le vei putea gasi sunt cele publice sau cele care ti-au fost distribuite si tie. Acest lucru este o consecinta a unui program Facebook prin care acestia intentioneaza sa-si educe utilizatorii in ceea ce priveste securitatea. Dupa cum am spus si mai devreme, actualizarea va fi disponibila doar pentru varianta de PC si pentru aplicatia de iPhone in cursul acestei saptamani.

Sursa: playtech.ro

Citeste caplimpede

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.