Acasă Stirile zilei Stiinta VATICANUL ascunde un APARAT important cu care OMENIREA ar putea fotografia TRECUTUL!

VATICANUL ascunde un APARAT important cu care OMENIREA ar putea fotografia TRECUTUL!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cercetatorii spun ca in 1994 preotul Ernetti a murit, luand cu el secretul unui aparat important cu care omenirea putea fotografia trecutul.

Stephen Hawking spunea ca Polul Nord marcheaza cea mai indepartata limita geografica a Pamantului, dar Pamantul nu se termina acolo. In acelasi mod putem spune ca timpul are o limita numita Big Band. Daca Universul se dilata, se extinde, rezulta ca timpul nu are limite. Putem crede ca au fost mai multe Big Banduri?

Cele mai noi teorii din fizica sustin ca daca Universul se extinde la maximum si apoi se contracta brusc, timpul ar putea sa fie intors. Este daca vreti, sageata pe care o trimitem intr-un sens si ea revine. Ce consecinte ar fi?

Apa ar curge in sus, noi am intineri, stelele ar absorbi toata caldura si lumina. Existenta ar avea sens invers iar noi am avea probleme mentale. Ce ne impiedica sa vizitam trecutul? Specialistii sustin ca daca am putea depasi bariera luminii, am putea vizita trecutul.

Conform teoriei relativitatii, daca ai incerca sa accelerezi un corp cu viteza luminii, acesta ar deveni foarte greu. In masa lui ar intra din ce in ce mai multa energie, in timp ce energia necesara pentru cresterea vitezei ar scadea cantitativ. Ar fi nevoie de o cantitate uriasa de energie pentru a atinge viteza luminii. Totusi, teoria relativitatii nu exclude posibilitatea unei calatorii cu viteze superioare celei a luminii.

Fizicienii au descoperit particulele numite tahioni, particule ipotetice care pot circula in timp mai repede decat lumina.
Ei ar putea fi folositi pentru a putea calatori in trecut. Calatoria in timp este un vis pe care omenirea nu l-a atins inca. Pentru a atinge acest vis trebuie sa construim o masina a timpului.

In anii 80, un grup de specialisti au lansat ideea unei calatorii in timp, intr-o gaura de vierme.
Gaura de vierme este o structura ipotetica a spatiu-timpului, reprezentata sub forma unui tunel lung si subtire care face legatura intre doua puncte spatiu-timp. Ea ar fi o zona de gravitatie intensa, asemanatoare unei gauri negre. Daca o gaura neagra duce catre nicaieri, o gaura de vierme are inceput si sfarsit. Obiectele care trec prin ea pot fi proiectate in trecut si viitor.

Fizicienii sustin ca aceste gauri de vierme se produc odata cu Big Bendul si in Cosmos se afla foarte multe.
Specialistii sunt convinsi ca pot construi o gaura de vierme, in mod artificial, controlat. Acest lucru este posibil in interiorul unui accelerator de particule, numit collider. Daca s-ar incerca constructia ei in spatiu ar trebuie facuta o taietura in timp si spatiu, ceea ce ar duce la producerea unei energii colosale. Aceasta energie ar distruge toata natura si ar duce la formarea unei gauri negre.

Colliderul poate crea conditiile care au fost la cateva microsecunde dupa producerea Big Bandului.
Pedro Ernetti a inventat un dispozitiv cu ajutorul caruia se poate fotografia trecutul omenirii, care a fost numit cronovizor. Se spune ca planul secret al acestui dispozitiv este ascuns la Vatican. Cu ajutorul acestui dispozitiv au fost fotografiati Iisus si Napoleon, atunci cand erau in viata. Cronovizorul capteaza imagini din trecutul apropiat sau indepartat sub forma unor holograme proiectate intr-un spatiu cilindric.

In 1994, preotul Ernetti a murit, ducand cu el secretul acestui dispozitiv. Ernetti a recunoscut ca a lucrat la acest dispozitiv cu ajutorul a 12 savanti, dintre care unul laureat al premiului Nobel. Nu se stiu multe lucruri despre acest dispozitiv. Ce s-a putut afla este faptul ca are multe antene care capteaza lumina si sunetul. Antenele sunt construite dintr-un aliaj misterios. Preotul Ernetti sustinea ca principiul dupa care functioneaza dispozitivul este unul simplu. Undele vizibile si audibile nu se distrug, nu dispar.

Maretia acestui aparat a spus Ernetti este aceea ca poate recupera energia pierduta acum cateva secole. In 1972, o revista italiana a publicat fotografia cu Iisus agonizand, captata de catre cronovizor. Imediat dupa moartea lui Ernetti, reprezentantii Vaticanului au distrus aparatul iar planul acestuia a fost ascuns in arhivele bine pazite ale Vaticanului.

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede