Acasă Politic Vasile Blaga: Am discutat cu UDMR si PPDD despre depunerea motiunii de...

Vasile Blaga: Am discutat cu UDMR si PPDD despre depunerea motiunii de cenzura!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca PDL a avut discutii cu UDMR si PPDD pentru depunerea unei motiuni de cenzura la asumarea raspunderii Guvernului pe proiectul restituirii proprietatilor.

“Pana la a depune o motiune de cenzura (la proiectul retrocedarii proprietatilor – n.r.) desigur au fost discutii intre liderul nostru de grup Mircea Toader si liderul grupului UDMR si colegii din PPDD, pentru ca o motiune de cenzura nu poate fi depusa decat daca o semneaza toate partidele din opozitie. Inca UDMR nu are un punct de vedere conturat, am discutat si cu domnul presedinte Hunor aseara, sa vedem in cursul acestei saptamani”, a precizat Vasile Blaga inainte de sedinta BPN al PDL.

Blaga a spus ca proiectul legii privind restituirea proprietatilor propus de guvernul Ponta are foarte multe neajunsuri si nu rezolva nimic.

“Evident proiectul de lege privind restituirea proprietatilor propus de guvernul Ponta are foarte multe neajunsuri si cel mai important fiind acela ca nu rezolva nimic, doar amana lucrurile si de fapt domnul Ponta isi asuma raspunderea ca nu-si asuma nicio raspundere”, a adaugat liderul PDL.

UDMR va decide probabil marti daca va sustine motiunea de cenzura pe tema despagubirilor, a declarat, duminica, vicepresedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely.

Prim-vicepresedintele PDL Andreea
Via: Circul Politic  

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos