Corneliu Vadim Tudor este obligat definitiv de Judecatoria Sectorului 5 la plata a 5.000 de euro daune morale catre seful Agentiei Nationale de Integritate (ANI), Horia Georgescu, potrivit agerpres.ro.

Vadim Tudor va fi executat silit, iar executorii pot folosi toate mijloacele legale pentru recuperarea prejudiciului, dupa ce Judecatoria Sectorului 5 a decis sa-i acorde 5.000 de euro daune morale lui Horia Georgescu in urma declaratiilor pe care Vadim Tudor le-a facut la adresa lui.

„Admite cererea de incuviintare a executarii silite formulata de catre petentul Dorina Beja Gont, Lucian Gont si Marian Panait, privind pe creditorul Horia Georgescu si pe debitorul Corneliu Vadim Tudor. Incuviinteaza executarea silita, in oricare dintre formele prevazute de lege, simultan sau succesiv, pana la concurenta sumelor de 5.000 euro reprezentand daune morale si a sumei de 19,30 lei reprezentand cheltuieli de judecata in baza titlului executoriu reprezentat de sentinta civila nr. 1797/28.02.2012 pronuntata de Judecatoria Sector 5 Bucuresti. Autorizeaza creditorul sa treaca la executarea silita a obligatiei cuprinse in titlul executoriu. Fara cale de atac”, se arata in decizia instantei, luata pe 31 august.

ANI a sesizat, pe 5 mai 2011, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie cu privire la posibila savarsire de catre europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a infractiunii de fals in declaratii, deoarece acesta nu a mentionat in declaratiile de avere si interese venituri obtinute din drepturi de autor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.