Cap Limpede

Stirile zilei

Unul dintre cei mai mari chirurgi romani a decis sa paraseasca tara! Vezi ce l-a determinat sa faca asta!

„Astazi, 25 mai, am efectuat ultima interventie chirurgicala in Sectia de Chirurgie Toracica a Spitalului Clinic de Pneumologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca. Prima interventie efectuata in acest spital a fost efectuata de catre mine in octombrie 1983″, a precizat chirurgul Dan Nicolau (foto) pe pagina de Facebook. 

Potrivit unui comentariu al medicului, acesta isi va continua activitatea la Debrecen, in Ungaria.

Medicul Dan Nicolau, singurul care opera metastazele multiple, este printre putinii care a refuzat ofertele spitalelor din intreaga lume. Medicul clujean spune ca a refuzat sa plece din tara pentru ca, in opinia sa, nu ar fi putut creste in cariera la fel de bine ca aici.

In februarie 2016, Dan Nicolau si-a depus demisia din functiile de sef al Sectiei de Chirurgie Toracica, de membru al comisiei consultative a Ministerului Sanatatii si din cea de presedinte al Comisiei teritoriale pentru avizarea tratamentelor in strainatate.

Recent, chirurgul a demisionat din Partidul Romania Unita si din toate functiile detinute in conducerea formatiunii politice. Chirurgul Dan Nicolau a demisionat in urma scandalului copiilor decedati in spitale si a cerut demiterea ministrului Sanatatii, care, intre timp, a fost inlaturat din Guvern.

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-86564").on("click", function(){ $(".com-click-id-86564").show(); $(".disqus-thread-86564").show(); $(".com-but-86564").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});