Acasă Life Monden Unul dintre cei mai cunoscuti rapperi din Romania vrea sa plece din...

Unul dintre cei mai cunoscuti rapperi din Romania vrea sa plece din tara: „Trebuie sa fac asta”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Tataee de la B.U.G. Mafia vrea sa plece din Romania, fiind nemultumit de ce se intampla pe piata muzicala autohtona si ca nu castiga atat cat si-ar dori.

„Din muzica, nu pot sa spun ca traiesc extrem de bine. O fac decent. Inca stau in Pantelimon, la marginea lui, intr-o casa inchiriata. Sper ca in viitor sa pot pleca din tara”, a marturisit Tataee.

Totodata, componentul trupei BUG Mafia a dezvaluit cateva informatii legate de primii sai ani de viata. Vlad Irimia, pe numele sau adevarat, si-a amintit unde si-a petrecut copilaria inainte de a se muta impreuna cu parintii in Bucuresti. Pentru ca tatal sau a fost inginer contructor, Tataee a crescut pe santierele patriei.

„Am trait mai multi ani in colonie pe santier. Tata era inginer constructor si facea baraje. Am stat la Sebes, la Caransebes si apoi am ajuns in Capitala. Cand eram mai mic furam bani de la ai mei din portofel si din geanta. Imi luam adidasi cu crampoane, patine cu rotile, tot ce doream”, a spus Tataee in emisiunea „Profesionistii” de la TVR.

Sursa: ziarulring.ro