Adeptii teoriei apocaliptice spun ca cel mai bun loc unde sa te adapostesti sfarsitul lumii este Piramida Rtanj din Serbia care ar ascunde in interiorul sau o piramida adevarata, lasata in urma de extraterestri.

 

Aceasta se afla la doar 110 km de Romania si oamenii spun ca, la fel ca muntele Bugarach din Franta, Masivul Rtanj din Serbia este un loc care emana energie pozitiva. Sute de oameni si-au rezervat deja camere in hotelurile din apropierea muntelui.

Teoria i-a convins pe multi, motiv pentru care hotelurile din zona, dar si locuitorii au fost asaltati de nenumarate cereri de cazare din partea a sute de austrieci, francezi si chiar si australieni.

„Intr-o singura zi, am primit 500 de cereri de rezervare. Oamenii vor sa-si aduca aici intreaga familie”, a declarat Obrad Blecic, directorul hotelului, citat de „The Telegraph”.

Are 1.500 de metri altitudine, face parte din lantul Carpati si poti ajunge in aproximativ doua ore la el daca pleci de la Drobeta-Turnu Severin, intrucat distanta este de doar 110 km intre orasul romanesc si Muntele Rtanj din Serbia.

VEZI VIDEODOCUMENTAR IN PAGINA URMATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.