Una dintre cele mai importante relicve ale crestinatatii va fi prezentata publicului! – Cap Limpede

Una dintre cele mai importante relicve ale crestinatatii va fi prezentata publicului!

Milioane de oameni sunt asteptate sa ia parte la unul dintre cele mai asteptate evenimente ale ultimelor cinci ani: vizitarea Giulgiului de la Torino, despre care se crede ca a acoperit trupul lui Iisus Hristos.

Giulgiul, considerat una dintre cele mai importante relicve ale crestinatatii, a fost expus in public ultima oara in urma cu cinci ani. Unii credinciosi sunt convinsi ca Giulgiul a acoperit corpul lui Hristos dupa rastignire. Scepticii cred, insa, ca este un fals realizat in Evul Mediu.

Click pe aceeasi tema:  Sa nu te casatoresti cu aceste persoane daca vrei sa nu-si ia Dumnezeu mana de pe tine!

Giulgiul, pastrat in catedrala din Torino, este expus in public foarte rar, potrivit StiriTVR.ro. Secolul trecut s-a intamplat doar de patru ori. Biserica estimeaza ca Giulgiul, prezentat publicului extrem de rar, va atrage milioane de vizitatori.

Pe Giugliul misterios este imprimata imaginea in negativ a unui om crucificat. Un barbat tanar, cu barba, cu mainile incrucisate pe piept. Sunt vizibile si urme ale unor picaturi de sange in dreptul palmelor, al picioarelor si in partea dreapta a corpului, acolo unde se crede ca Iisus a fost impuns cu sulita de un soldat roman.

Click pe aceeasi tema:  Adevarul a iesit la iveala! Ce se ascunde la pagina 666 din Biblie?

Testele cu Carbon 14 realizate in 1988 la Universitatea din Arizona au declansat o vie polemica: cercetatorii americani l-au datat intre 1260 si 1390. Multi cred ca Giulgiul a fost contaminat in timpul restaurarilor.

In ciuda dezvoltarii tehnologice, nimeni nu stie cum s-a impregnat imaginea trupului de pe Giulgiul din Torino.

spre