Acasă Stirile zilei Un SECRETAR DE STAT american s-a dat de gol! MOMENTUL DE SINCERITATE...

Un SECRETAR DE STAT american s-a dat de gol! MOMENTUL DE SINCERITATE care da fiori lumii intregi! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Secretarul de stat american John Kerry s-a dat de gol tocmai inaintea unui interviu, cand microfonul era deschis, vorbind intr-un moment de sinceritate despre conflictul din fasia Gaza.

“E o operatiune precisa pe naiba. E precisa pe naiba!”, i-a spus Kerry unui consilier, la telefon, aratandu-si astfel frustrarea in legatura cu acest subiect, anunta Politico.

Comentariul sau pare sa fie o critica la adresa asigurarilor guvernului israelian potrrivit domeniului limitat al atacului sau si invazieiei terestre din Gaza. Kerry, vorbind la telefon cu consilierul sau, a adaugat:

“Trebuie sa mergem acolo, Multumesc, John. John, cred ca trebuie sa mergem diseara. Cred ca e o nebunie sa stam departe”.

In timpul interviului, Kerry a fost intrebat de gazda emisiunii Chris Wallace daca a sugerat cumva ca guvernul israelian a mers prea departe in cadrul operatiunilor din fasia Gaza.

“In timp ce erati filmat si exista si un microfon deschis, vorbeati cu unul din consilierii dumneavoatra despre situatia din Israel si despre faptul ca 14 israelieni ar fi fost impuscati si ar fi murit intr-o operatiune”, a spus Wallace.

Vezi VIDEO PE: video.caplimpede.ro

    

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos