Acasă Stirile zilei Social Un primar din Romania, se crede serif printre consateni! Umbla prin sat...

Un primar din Romania, se crede serif printre consateni! Umbla prin sat cu pistolul la brau! FOTO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un primar din Romania, se crede serif printre consateni. Nixon Nicolae Ibanescu, primarul din Gherghesti, Vaslui, umbla prin sat cu pistolul la brau, asta din cauza unor amenintari din partea unui localnic.

primar 3

La ultima confruntare, politia din comuna a trebuit sa intervina urgent, dupa ce Sergiu Curca a dat buzna peste sedinta Consiliului Local si a inceput sa-l ameninte pe primar. La finalul sedintei, Sergiu Curca l-a urmarit pe edil cu masina si l-a tamponat.

primar 2Desi, pe numele scandalagiul a fost deschis un dosar penal, insa plangerile au fost solutionate cu neinceperea urmaririi penale de catre procurorii barladeni, scrie vrn.ro.

Nemultumit de masurile luate de autoritatile, primarul Nixon Ibanescu a decis sa poarte mereu la el un pistol cu bile, pentru care are port arma.

„Cand a primit Sergiu Curca hartia cu NUP mi-a aratat-o si mi-a ras in nas, spunand ca nu-i face nimeni nimic! A continuat sa ma ameninte cu moartea, asa ca eu pana cand ma voi simti aparat de leguitori, voi merge cu arma la mine ca am permis de portarma si, daca va fi cazul, ma voi apara, pentru ca nu se poate ca un primar sa fie mereu amenintat – cu martori, cu dovezi, in plina sedinta, de fata cu politia si nimeni sa nu ia masuri. Ma voi apara singur, ca am dreptul la autoaparare, nu?”, a explicat edilul din Ghergesti.