Un joc mortal care ucide oameni in viata de zi cu zi face inconjurul lumii. Autoritatile din toata lumea sunt socate de violenta cu care fara niciun motiv tinerii ucid pe strada oameni nevinovati. Jocul se numeste KNOCKOUT si este inspirat din jocul de calculator VIOLENCE!

 

Jocul a aparut in Statele Unite ale Americii si s-a propagat repede mai ales in randul tinerilor de culoare. Apoi a trecut granitele SUA si s-a extins in Marea Britanie si in Brazilia.

Regulile sunt aparent simple si constau in alegerea la intamplare a unei victime dintre persoanele care merg pasnic pe strada. Lovitura trebuie sa fie atat de puternica incat victima sa ramana inconstienta. De cele mai multe ori rezultatele sunt fatale.

Potrivit site-ului breitbart.com in special in New York tinerii pareau sa aiba o motivatie antisemita in unele atacuri, dar un tanar a declarat ca victimele nu sunt alese pe niciun fel de criterii ci doar “for fun”. Un alt tanar intervievat a declarat ca jocul vrea doar sa arate barbatia “Tinerii vor sa arate doar ca sunt suficienti de tari pentru a pune pe cineva la pamant”.

Jocul a primit diverse denumiri cum ar fi “Knockout King” sau “happy slapping” (un derivate de la somn usor – happy sleeping). In urma atacurilor mai multe persoane si-au pierdut viata!
Asta se intampla in SUA

Asta se intampla in Brazilia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.