Acasă Stirile zilei Stiinta Un munte din Romania este „victima” unui FENOMEN INEXPLICABIL! Cea mai puternica...

Un munte din Romania este „victima” unui FENOMEN INEXPLICABIL! Cea mai puternica AXA ENERGETICA a Pamantului atinge acest LOC DE POVESTE

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ceahlaul este „victima” unui fenomen inexplicabil, in primele ore ale diminetii, la rasaritul soarelui, deasupra masivului apar fel de fel de jocuri de lumini.

In trecut, se spunea despre acest masiv muntos ca ar fi fost casa zeului dac Zalmoxis. In prezent, multi sustin ca Ceahlaul ar fi strabatut de cea mai puternica axa energetica existenta pe Terra.

Satenii care isi duc traiul de zi cu zi in asezarile de la poalele muntelui declara ca au fost martorii unor aparitii misterioase pe cer, in timp ce, in alte cazuri, gasesc pe pasunile de pe dealuri cercuri perfect rotunde, despre care sustin ca ar fi opera unor fiinte supranaturale sau a unor fiinte venite de pe alte planete.

Desi nu se numara prin¬tre cele mai inalte var¬furi muntoase din Romania, Ceahlaul are o ampla¬sare care ii permite sa fie vazut de la kilometri departare si, in anu¬mite zile, cu lumi¬nozitate si vizi¬bi¬litate foarte buna, el poate fi za¬rit chiar de la malul Marii Negre. De asemenea, in fie¬care an, in zona Ceahlaului au loc doua fenomene optice care nu au putut fi explicate.

La rasaritul soa¬relui, in prima decada a lunii august, o holograma naturala uriasa, in forma de piramida perfecta, denu¬mita de localnici “Umbra Piramidei”, este for¬mata timp de o ora si jumatate de varfurile Piatra Cio¬ba¬nului si Toaca.

Tot la rasarit si in aceeasi perioada, timp de cateva minute, are loc fenomenul denumit “Calea Cerului”. Este un fenomen optic care consta in apa¬ritia unui stalp inalt, format dintr-o lu¬mina foar¬te intensa si stranie, marginit in laturi de doua benzi intunecate.

Stalpul luminos lasa impresia ca se pierde in inaltimea spatiului ceresc. Explicatia – necon¬fir¬mata – oferita acestor doua fe¬no¬mene face referire la faptul ca Ceahlaul ar fi ampla¬sat exact pe una din axele energe¬tice ale planetei.

Sursa: antena3.ro