Acasă Stirile zilei Social Un MOTIV in plus sa mergi la mare! CFR anunta TARIFE incepand...

Un MOTIV in plus sa mergi la mare! CFR anunta TARIFE incepand cu 19,9 lei!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Acum ai un motiv in plus sa mergi la mare dupa ce CFR Calatori a anuntat tarife incepand cu 19,9 lei, de la Bucuresti Nord spre Litoral, cu Trenurile Soarelui, in oferta Bilet de Weekend, la trenurile Regio sau InterRegio.

Potrivit unui comunicat al companiei, la oferta Bilet de Weekend, din Bucuresti Nord spre si dinspre Litoral tariful este de 19,9 lei/ sens/ calatorie cu trenurile Regio sau 37,7 lei cu trenurile InterRegio.

CFR Calatori recomanda achizitionarea anticipata a biletelor la Trenurile Soarelui pentru a putea beneficia de oferte comerciale avantajoase. In functie de perioada de anticipatie cu care este achizitionat biletul, reducerile pornesc de la 10% pentru o anticipatie de 6 zile si ajung pana la 25% pentru anticipatia de peste 21 de zile, respectiv 45,13 lei. Reducerea pentru cumpararea cu anticipatie se cumuleaza cu reducerea de 5% acordata pentru toate biletele cumparate online.

Durata calatoriei de la Bucuresti spre Litoral este de o ora si 58 de minute.

Alte reduceri acordate de CFR sunt: 25% reducere prin Cardul Tren Plus, intre 10% si 25% reducere cu oferta Minigrup 2 – 5, intre 15% si 35% reducere cu oferta Biletul de weekend, intre 25% si 50% reducere cu oferta Cartea VSD, intre 31% si 56% reduceri de weekend (in zilele de vineri pana duminica inclusiv) la trenurile IR care circula pe Valea Prahovei, pe rute intre Sinaia – Brasov si retur, intre 10% si 20% reducere la calatoria cu trenuri succesive, reduceri de pana la 35 % pentru Grupuri de peste 20 persoane.

Programul estival de transport feroviar Trenurile Soarelui 2014 este valabil pana la data de 15 septembrie si cuprinde peste 44 de trenuri spre si dinspre Litoral si Delta Dunarii.

Sursa: mediafax.ro