Fostul europarlamentar Corneliu Vadim Tudor nu se dezminte. Ramas fara sustinatori, dar si fara confortabilul fotoliu din Parlamentul European pe care l-a ocupat pana la 1 iulie 2014, “Tribunul” incearca de ceva vreme o apropiere de liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, dupa modelul brevetat de Frontul National din Franta, formatiune infiintata de amicul lui Vadim, Jean-Marie Le Pen, dar si de alte partide eurofobe din Parlamentul European.

Recent, v-am prezentat modul prin care Marine Le Pen, lidera Frontului National, a fost racolata de Kremlin. Ea a sprijinit public anexarea Peninsulei Crimeea in martie 2014.

“In urma cu un an, in Ucraina avea loc o lovitura de stat. Militantii neonazisti au organizat o revolutie in Ucraina, iar noile autoritati de la Kiev au luat decizii care au dus la un razboi civil”, a spus Le Pen intr-un interviu.

Chiar daca si-a pierdut majoritatea adeptilor, Vadim nu se lasa nici el batut si isi publica zilnic elucubratiile alarmiste in publicatiile pe care le patroneaza, “Tricolorul” si “Romania Mare”. Ultima isprava? Un editorial cu titlul “Razboiul nu bate la usa: o sparge!”.

“Daca nu provoaca un razboi o data la 5 ani, America moare de foame. Romania a fost ocupata de trupele americane, care au transferat pe teritoriul nostru national un mare numar de tancuri (in curind, vor mai sosi 4 divizii, adica peste 400 de tancuri!), precum si artilerie cu munitie nucleara. Din informatiile mele, tactica «uliilor razboiului» de peste Ocean este sa provoace Rusia sa atace ea prima – probabil se va intimpla asta imediat dupa 9 Mai, cind se va serba jubileul a 70 de ani de la sfirstul celui de-al II-lea razboi mondial. Pe cine va ataca Rusia? Pe noi, care ne legam la cap fara sa ne doara! Numai ca un astfel de atac va insemna, practic, sfirsitul Romaniei.

Stergerea ei de pe harta. Ce fel de romani sint cei care se fac ca nu pricep riscurile extraordinare ale slugarniciei fata de un Unchi Sam dement? Tot mai multa lume cere ruperea, unilaterala, a Parteneriatului cu SUA si iesirea Romaniei din NATO”, a scris Vadim chiar in perioada in care Romania a aniversat implinirea a 11 ani de la momentul aderarii la Alianta Nord-Atlantica.

Sursa: paginaeuropeana.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.