Acasă Stirile zilei Social Un elicopter SMURD cu patru persoane la bord s-a prabusit in Lacul...

Un elicopter SMURD cu patru persoane la bord s-a prabusit in Lacul Siutghiol din judetul Constanta!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un elicopter SMURD cu patru persoane la bord s-a prabusit in Lacul Siutghiol din judetul Constanta, iar la fata locului au fost trimise echipaje de pompieri, Ambulanta, Politie si scafandri.

Un membru al echipajului a fost adus la mal cu o barca de catre echipajele de salvare care se afla la fata locului si continua interventia, a declarat managerul Ambulantei Constanta, Ionut Cealera.

Potrivit sursei citate, la ora transmiterii acestei stiri, mai multe echipaje de pompieri si scafandri intervin cu barci pentru recuperarea celor patru persoane aflate in elicopterul SMURD prabusit.

Managerul Serviciului de Ambulanta Constanta a precizat ca la ora transmiterii acestei stiri unul din membrii echipajului, respectiv un medic, a fost adus la mal cu o barca. Ultimele informatii arata ca este vorba despre o femeie care se afla in stop-cario respirator si pe care echipajele medicale incearca sa o resusciteze, urmand sa o duca la Spitalul Judetean Constanta.

Celelalte trei persoane aflate la bordul elicopterului SMURD sunt cautate in continuare de catre scafandri si pompieri.

Potrivit unui comunicat al MAI, la bordul elicopterului se aflau un pilot, un copilot, un medic si un asistent.

Conform MAI, vicepremierul Gabriel Oprea merge in judetul Constanta, insotit de o echipa de procurori militari, criminalisti si de conducerea MAI, iar din dispozitia acestuia a fost activat Centrul Operativ din Guvern, pentru coordonarea interventiei la fata locului.

MAI precizeaza ca prabusirea elicopterului in lacul Siutghiol a fost semnalata in jurul orei 16.20, prin sistemul 112.

Elicopterul transportase un pacient de la Tulcea la Spitalul Judetean din Constanta si mergea sa realimenteze cu combustibil.

Sursa: mediafax.ro