Catalin Radulescu, deputat PSD de Arges, spune ca protestatarii din Piata Victoriei ar trebui infruntati cu tunuri de apa: „De ce stau mai stau ca prostii, acolo? N-au treaba? N-au serviciu? N-au copii?”. Mai mult, el ameninta ca si-a pastrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie si e pregatit sa o foloseasca din nou, noteaza Adevarul.

La Revolutie era student la Medicina, in Timisoara. A luat o arma si a tras inspre teroristi. „Cum sa nu trag? Trageam si eu, asa, la intamplare…”. Drept rasplata pentru aceste dovezi de inconstienta s-a ales cu o indemnizatie de revolutionar pentru cate zile o avea si cu un loc de deputat in primul Parlament de dupa Revolutie.

In 1990 era cel mai tanar deputat roman (27 de ani). Cand FSN-ul s-a rupt (Iliescu / Roman), Radulescu a mers in tabara pierzatoare. N-a mai prins si al doilea mandat, asa ca, din 1992, a lasat politica si a intrat in afaceri. Afaceri a facut vreme de 20 de ani: a avut fabrica de detergenti, fabrica de cafea, hoteluri la Mamaia, firma de constructii in Pitesti si multe altele.

In 2012 Tudor Pendiuc, fostul primar al Pitestiului, l-a aruncat din nou in arena si l-a facut deputat PSD de Arges. Ajuns in Casa Poporului, Radulescu n-a inteles de vorba buna ca deputatia nu face casa buna cu afacerile, asa ca s-a ales cu o condamnare cu suspendare pentru acte de comert incompatibile cu functia de deputat: un an si sase luni. Oricum, n-a contat prea mult aceasta condamnare; argesenii l-au votat si anul trecut si iata-l din nou deputat.

Vezi mai mult aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.