Acasă Stirile zilei Stiinta Copil roman, considerat geniu al planetei la doar 4 ani!

Copil roman, considerat geniu al planetei la doar 4 ani!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Unul dintre cei mai destepti copii ai planetei traieste in Canada si este pe jumatate roman. Numele lui este Anthony Popa Urria. La varsta de doar 6 luni, Anthony stia deja toate literele alfabetului. La trei ani, copilul-minune stia sa numere pana la 1000 si sa vorbeasca trei limbi! La 4 ani era deja considerat geniu al planetei.

La nici patru ani, Anthony Popa Urria, un baietel pe jumatate roman, care locuieste in Canada, era asemuit cu Albert Einstein sau Stephen Hawking, relateaza observator.tv.

Romania se mandreste, in fiecare an, cu performatele elevilor sau studetilor omlimpici. Cu regularitate, copiii neamului reusesc sa impresioneze intreaga lume, cunostintele acestora fiind recunoscute de cele mai importante institutii de pe glob.

Mama sa, Laura Urria, a tinut sa afle o parere specializata despre fiul sau, iar atunci cand a fost testat in cadrul organizatiei MENSA I s-a confirmat banuiala. Oamenii de la Mensa au ramas socati de capacitatile copilului si l-au incadrat in funtea topului celor mai inteligenti copiii de pe mapamond, cu un coeficent aproape perfect de 154.