Un concurent de la „Romanii au talent” a murit inainte sa se vada in semifinale! – Cap Limpede

Un concurent de la „Romanii au talent” a murit inainte sa se vada in semifinale!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Un concurent de la show-ul „Romanii au talent”, in varsta de 78 de ani, Ioan Dunca a murit inainte sa se vada in semifinale.

A glumit, a facut flotari, si i-a impresionat pe jurati, dar nu a mai apucat sa-si vada visul cu ochii. Ioan Dunca, batranelul de 78 de ani care trecuse de preselectiile de la „Romanii au talent” a murit inainte de a urca din nou pe scena. Mihaela Radulescu a scris un mesaj emotionant pe contul ei de socializare.

„Din emisiunea de aseara, din atatea emotii si zambete, mi-a venit in minte batranelul atat de simpatic si plin de viata, pe care l-am trecut toti in etapa urmatoare, dar care…a murit. A trecut in „finala” vietii castigand bucuria de a ne fi invatat lectia suprema. Ii daruiesc gandul meu bun, transmit condoleante familiei care n-a stiut de prezenta lui acolo si ii multumesc pentru imensa caldura cu care ne-a imbratisat, aratandu-ne ce fantastica e iubirea de viata si pofta de a o trai in tinerete vesnica. Ne continuam vietile, exact asa cum a continuat si spectacolul de aseara”, a postat vedeta pe site-ul de socializare.

Sursa: libertatea.ro

Citeste caplimpede

Loading...

Un concurent de la „Romanii au talent” a murit inainte sa se vada in semifinale! was last modified: aprilie 15th, 2015 by Cristian Milut

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close