Acasă World Caz UNIC! Ce a patit un strabunic de 103 ani in ziua...

Caz UNIC! Ce a patit un strabunic de 103 ani in ziua in care s-a nascut!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un strabunic de 103 ani a murit fix in acelasi moment al zilei in care se nascuse. Jimmy Newell, unul dintre pionierii informaticii englezesti in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, s-a stins pe un pat de spital, unde se afla internat de 16 zile.

Probabilitatea de a te naste si a pleca de pe aceasta lume in acelasi timp si la aceeasi ora este de 200.000.000/1.

Jimmy Newell a venit pe lume in Leeds, pe 11 octombrie 1913, fix la miezul zilei. Intre cele doua razboaie mondiale, barbatul a fost atras de informatica, intr-o vreme in care multi nici nu stiau cum se scrie acest termen.

Cand cea de-a doua mare conflagratie a omenirii a pornit la drum, a devenit unul dintre pionierii informaticii engleze.

Anii au trecut. Deceniile la fel. Astfel, a ajuns la 103 ani. Fara cateva zile. ”Voia sa prinda fix 103. Avea o determinare incredibila”, spune fiul sau, Graham, de 65 de ani. Cu 16 zile se impiedicase si cazuse. Fusese internat la Spitalul ”Torbay”, pentru o operatie la picior, dar niciodata nu s-a mai intors acasa, scrie Observator.tv.

”A murit fix la miezul zilei, pe 11 octombrie. M-a tinut de mana pana la ultima respiratie”, a mai adaugat Graham.

Conform specialistilor de la casa de pariuri ”Wiliam Hill”, o astfel de probabilitatea pare la 200.000.000 de cazuri. ”Vorbim despre cea mai interesanta coincidenta posibila”, a spus Rupert Adams.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVisele ne ajuta sa ne rezolvam problemele care ne framanta cel mai mult! Vezi cum functioneaza metoda
Articolul următorUn compus natural ce se gaseste in avocado, broccoli, varza si castravete are efecte anti-imbatranire remarcabile!