Un american a reprodus peisaje din Taramul Gheturilor realizand castele de turturi – Cap Limpede

Un american a reprodus peisaje din Taramul Gheturilor realizand castele de turturi

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Un american a reprodus peisaje din Taramul Gheturilor realizand castele de turturi de pana la opt metri inaltime folosind turturi de gheata pentru creneluri, turnuri stralucitoare si arcade fragile. Aceasta este prima imagine pe care vizitatorii o vad in mijlocul orasului Midway, din statul american Utah. Mai multe castele formate doar din turturi de gheata se inalta deasupra solului, opera lui Brent Christensen.

Barbatul spune ca nu se considera un artist si ca natura joacă rolul principal in ridicarea impunatoarelor castele. Christensen a folosit saizeci de aspersoare montate la inaltime pentru a forma turturii de gheata pe care apoi i-a sculptat.

Nu este prima sa realizare de acest fel. Christensen a construit un castel de gheata si anul trecut, dar structurile din iarna aceasta sunt mult mai impunstoare, 20 de tone de gheata formandu-se in fiecare noapte.

Loading...

Un american a reprodus peisaje din Taramul Gheturilor realizand castele de turturi was last modified: ianuarie 20th, 2014 by Cristian Milut

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close