Acasă Stirile zilei ULUITOR: Cum arata dimineata in spatiu! FOTO + VIDEO

ULUITOR: Cum arata dimineata in spatiu! FOTO + VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O fotografie cu luna ridicandu-se deasupra Statelor Unite odata cu mijirea zorilor a fost publicata pe Twitter de un astronaut NASA aflat pe Statia Spatiala Internationala.

Cadrul uluitor, surprins deasupra sud-vestului Americii, seamana izbitor cu imaginea de la inceputul unui film Universal, scrie Daily Mail.

Fotografia, postata de canadianul Chris Hadfield, de altfel cunoscut pentru impartasirea de imagini si fimulete din spatiu cu fanii de pe Twitter, face parte dintre ultimele astfel de postari, acesta anuntandu-si intoarcerea pentru luna aceasta.

Comandant al Statiei Spatiale Internationale (ISS), Chris a castigat numerosi fanii pe Facebook (226.000) si Twitter (peste 743.000) prin documentarea atenta si de un mare impact vizual a expeditiei in spatiu.

Printre locurile lui preferate de fotografiat se afla desertul Sahara, din Africa, el explicand ca asteapta pana cand soarele se afla chiar deasupra desertului pentru a prinde cea mai buna fotografie.

„Frumusetea statiei spatiale, totusi, este ca daca nu se intampla sa fie aici de data asta, maine ar putea fi, sau poate luna viitoare. Asteptarea unei fotografii nu e o cursa. Poti fi rabdator, ca un vanator.”

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos