Acasă Stirile zilei ULTIMELE DEZVALUIRI despre AVIONUL MALAYSIA AIRLINES disparut in MARTIE 2014! Unde este...

ULTIMELE DEZVALUIRI despre AVIONUL MALAYSIA AIRLINES disparut in MARTIE 2014! Unde este ascunsa aeronava!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Avionul disparut Malaysia Airlines a fost doborat de armata americana, care se temea de un atac de genul celui comis pe 11 septembrie 2001, sustine un expert francez.

Marc Dugain, fostul director al companiei Proteus Airlines, apreciaza ca Statele Unite au atacat avionul de pasageri pentru ca se temeau ca aparatul ar fi putut fi folosit pentru comiterea unui atac la baza americana Diego Garcia, situata in Oceanul Indian.

Intr-un articol publicat in revista Paris Match, Dugain afirma ca fragmentele avionului de pasageri sunt in Oceanul Indian, in apropierea bazei americane de pe teritoriul britanic Diego Garcia.

“Aceasta este o baza aeriana extrem de puternica. Este surprinzator ca expertii americani afirma ca nu cunosc unde s-a prabusit avionul. Fara a intra in teorii ale conspiratiei, exista posibilitatea ca americanii sa fi oprit acest avion”, afirma Dugain.

Teritoriul britanic Diego Garcia este situat in centrul Oceanului Indian, gazduind din anii 1970 o baza aeriana americana strategica.

Cursa MH370, operata de un avion Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, a disparut pe 8 martie 2014, in timp ce zbura de la Kuala Lumpur (Malaysia) spre Beijing (China), avand la bord 239 de persoane.

Sursa: mondonews.ro