Cap Limpede

Sanatate

Gabriel Cotabita a fost mutat de la sectia de cardiologie! La ce teste va fi supus artistul

„In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic. Dansul are embolie cerebrala. Prognosticul, relativ sever, depinde de localizarea si de intinderea teritoriului afectat”, au declarat, pentru „ring”, surse medicale.

Embolia cerebrala inseamna obturarea brusca a uneia dintre arterele destinate irigarii sangvine a encefalului. O embolie cerebrala este consecutiva unei afecţiuni a inimii sau a unei artere si genereaza un accident vascular cerebral de tip ischemic, adica datorat unei diminuari a irigarii sangvine a unui teritoriu cerebral. Acest accident se traduce in diferite moduri: paralizie, abolirea sensibilitatii, tulburari ale vorbirii, chiar si de constienţa.

Potrivit avocatei Paula Iacob, in aceasta dimineata s-a facut transferul artistului de la clinica de cardiologie de la etajul 5 si este adus la etajul 1, la Sectia Anestezie si Terapie Intensiva, condusa de doamna doctor Ioana Grintescu.

Artistul va fi supus luni unor noi teste neurologice, urmand ca medicii sa anunte prognosticul pentru artist.

Viata artistului era schimbata in ultimii ani, astfel ca se apropiase si de terapiile neconventionale. Surse de incredere au marturisit, pentru „ring”, ca Gabriel Cotabita mergea frecvent la un cabinet de bioenergie, curatare a aurei si alte asemenea terapii neconventionale, motivele fiind insa necunoscute.

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-79415").on("click", function(){ $(".com-click-id-79415").show(); $(".disqus-thread-79415").show(); $(".com-but-79415").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});