Acasă Stirile zilei Social Ultima ESCROCHERIE pe telefon! Bani pentru SMURD! Distribuie mai departe!

Ultima ESCROCHERIE pe telefon! Bani pentru SMURD! Distribuie mai departe!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Incepe sezonul concediilor iar tot mai multi escroci inventeaza tot felul de inselatorii pentru a va lua banii. Ultima gaselnita de mare succes este “elicopterul SMURD” iar numarul cazurilor i-a determinat pe oficialii Departamentului pentru Situatii de Urgenta sa atraga atentia populatiei.

 

Cum functioneaza?

Oamenii sunt sunati sa li se ceara bani pentru interventia unui elicopter SMURD, spunandu-li-se ca o ruda a suferit un accident, titreaza Mediafax. Oficialii DSU le atrag atentia oamenilor asupra unei noi metode de inselaciune, una in care este implicat numele SMURD.

„Nu dati curs solicitarilor, in situatia in care sunteti sunati si vi se spune ca, in urma unui accident in care au fost implicate rude, este nevoie de interventia elicopterului SMURD, iar pentru aceasta interventie vi se cer bani. Facem precizarea ca toate interventiile SMURD sunt GRATUITE. Nici pacientii si nici medicii care solicita interventia elicopterului SMURD nu trebuie sa plateasca pentru misiunile de salvare. Daca sunteti victima unei astfel de inselatorii , sa rugam sa anuntati autoritatile” , se arata intr-un anunt al DSU.