Acasă Politic Udrea a discutat cu primarul Madridului despre câinii fără stăpân, salubritate şi...

Udrea a discutat cu primarul Madridului despre câinii fără stăpân, salubritate şi locuri de parcare

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, s-a întâlnit cu primarul Madridului, Ana Botella, cu care a discutat despre soluţiile găsite în Capitala Spaniei pentru problemele legate de câinii fără stăpân, serviciile de salubritate, precum şi locurile de parcare pentru locuitorii oraşului.

„În continuarea vizitei pe care o efectuează în Spania în aceste zile, preşedintele PDL Bucureşti, deputatul Elena Udrea s-a întâlnit astăzi, 6 martie 2012, cu Ana Botella Serrano, Primarul General al Madridului. Întâlnirea s-a desfăşurat la sediul primăriei din Capitala Spaniei, iar la întrevedere au mai participat deputatul PDL William Brânză şi deputatul UDMR Gergely Olosz. La începutul discuţiei, Elena Udrea a felicitat-o pe Ana Botella pentru succesul din noiembrie anul trecut în alegeri a Partidului Popular din Spania, precum şi pentru preluarea mandatului de Primar General, exprimându-şi bucuria că o femeie conduce administraţia uneia dintre marile capitale europene”, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

În întâlnirea de la Madrid, temele abordate au vizat situaţia economică europeană generală şi măsurile pe care noul guvern spaniol le-a propus pentru a contracara efectele crizei economice, în contextul în care Guvernul României a implementat deja masuri de reducere a cheltuielilor publice şi a deficitului bugetar, dar şi aspecte punctuale legate de administrarea unei mari metropole.

” În acest context, Elena Udrea s-a arătat interesată de soluţiile pe care Madridul le-a găsit pentru a rezolva problema câinilor fără stăpân, pentru eficientizarea serviciilor de salubritate, precum şi pentru asigurarea unui număr corespunzător de locuri de parcare pentru locuitorii oraşului. Ana Botella a arătat că şi Madridul s-a confruntat în trecut cu problemele cu care Bucureştiul se confruntă azi, dar că politicile publice adecvate, implementate cu suport din partea cetăţenilor, au făcut ca lucrurile să meargă tot mai bine. La sfârşitul întâlnirii, cele două femei-politician s-au declarat încântate de legătura stabilită, Ana Botella urmând să facă o vizită în Capitala României peste câteva luni ca urmare a invitaţiei preşedintelui PDL Bucureşti, Elena Udrea”, se mai arată în comunicat.