Fata de protestele de ieri, de la Constanta, consilierul judetean Sabrina Maria Nedelcu, reprezentant al Partidului Social Democrat, a postat, astazi, un mesaj in care vorbeste despre ceea ce ar trebui sa inteleaga romanii din ordonantele de urgenta privind modificarea Codurilor penale.

In acelasi timp, Sabrina Maria Nedelcu are si un mesaj pentru manifestanti, despre care spune ca nu au loc de munca si se duc inca de dimineata sa protesteze.

„Practic, Romania nu este de acord ca, atunci cand furi, sa fii gratiat si sa poti returna banii. Romania vrea sa plateasca 2.000 de RON pe luna pentru acela care a furat 20.000 de RON. Da tare destepti sunteti sclipitorilor! Si poate imi spuneti si mie care este munca voastra si cu ce cotizati voi la stat, astia care va duceti de la 09 dimineata la proteste? Putorilor!”, a postat Sabrina Maria Nedelcu.

Potrivit declaratiei de avere completate pe 22 iulie, anul trecut, Maria Sabrina Nedelcu locuieste in Navodari, insa nu are nicio locuinta proprietate personala, nu detine niciun teren sau vreun autoturism. Mai mult, in conformitate cu datele inscrise in documentul respectiv, consilierul judetean PSD nu a avut in anul fiscal 2015 niciun venit realizat in urma vreunui loc de munca, insa a beneficiat de o mostenire din partea Tudorei Nitu, din Nuntasi, judetul Constanta, mostenire estimata la 280.000 de euro, arata ziuaconstanta.