Cap Limpede

Stirile zilei

Tudor Chirila, umilit grav in aeroport! Totul a fost inregistrat! Video

Tudor Chirila a patit-o grav de tot. Actorul, muzicianul si producatorul Tudor Chirila a facut un Live pe Facebook imediat dupa ce a fost anuntat ca nu mai are loc in avion la cursa la care a cumparat bilet. Ce s-a intamplat?

Chirila s-a pomenit in situatia de a nu avea loc in avion in momentul in care a ajuns la aeroport si a mers sa faca check-in-ul. El mentioneaza ca, intrucat are cumparat bilet la o cursa low cost, a fost anuntat ca nu mai sunt locuri in avion. Chirila acuza compania aeriana ca vinde mai multe bilete decat numarul de locuri disponibile in avion. Cu toate acestea, reprezentantii companiei l-ar fi asigurat ca problema lui s-ar putea rezolva.

„Ticalosia Wizzair se pare ca ar fi o chestie proprie multor companii aeriene care fac overbooking. Omul cat traieste invata:) Faptul ca iti cumperi un bilet de avion nu iti ofera garantia ca te sui in avion. Ma intreb de ce pe siturile lor nu scrie CLAR ca daca nu ai CHECK IN ONLINE nu ai GARANTIA ca vei zbura. Si dupa ce ca nu am garantia ca zbor mai sunt obligat sa-mi si cumpar bilet la loterie adica sa platesc check in ul la aeroport”, a scris Chirila pe facebook.

 

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-94224").on("click", function(){ $(".com-click-id-94224").show(); $(".disqus-thread-94224").show(); $(".com-but-94224").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});