Trupa Akcent, mai exact Adrian Sina, Mihai Gruia si Sorin Brotnei, s-a destramat dupa 14 ani de succes, potrivit bravonet.ro.

Se pare ca marul discordiei ar fi banii. Niciunul dintre membrii trupei nu au confirmat oficial despartirea, insa au aparut zvonuri conform carora cei trei baieti se razboiesc in momentul de fata prin intermediul avocatilor.

Dupa mai mult de 14 de ani petrecuti in fata fanilor in formula Akcent, Adrian Sina a postat un mesaj cu subinteles pe pagina personala de Facebook .

“Akcent este cea mai intensa aventura de viata pe care o traiesc, atat singur, cat si alaturi de toti prietenii care au cantat alaturi de mine in trupa – Ramona, Mihai, Sorin, Marius si Cornel. O calatorie in care am avut sansa sa cunoasc personalitati de pe toate continentele lumii, sa vizitez si sa gust din aroma mai multor civilizatii decat am sperat, sa-mi fac milioane de prieteni. Am crescut odata cu industria muzicala locala si am avut ocazia sa promovez sonoritatile create in Bucuresti, din India si Pakistan pana in America sau Rusia”.

“Tu, cel care imi asculti muzica de atatia ani, vii la concertele Akcent sau traiesti alaturi de Akcent pe Facebook, esti prietenul Akcent apropiat, responsabil pentru toate bucuriile pe care le-am trait in cei 14 ani de cariera”.

“Acesta este motivul pentru care simt ca este responsabilitatea mea sa te anunt ca incepand de astazi Akcent incepe un nou capitol ! Akcent se reinventeaza !”, le-a transmis artistul prietenilor sai virtuali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.