Acasă Stirile zilei Retail Tribunalul Bucuresti: Hidroelectrica a iesit din insolventa!

Tribunalul Bucuresti: Hidroelectrica a iesit din insolventa!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Tribunalul Bucuresti a confirmat iesirea din insolventa a companiei Hidroelectrica, a declarat administratorul judiciar al companiei, Remus Borza.

‘Inca de ieri am convocat pentru astazi (joi – n.r.) la ora 11 Consiliul de supraveghere care va prelua de la administratorul judiciar atributiile de management operativ impreuna cu noul directorat care speram sa fie numit intr-un timp cat mai scurt de catre Consiliul de supraveghere. Evolutia indicatorilor companiei ne da incredere ca aceasta procedura a insolventei si-a atins scopul. Daca in primele cinci luni ale anului trecut compania inregistra pierderi de 190 milioane de lei, in aceeasi perioada a acestui an Hidroelectrica a consemnat un profit record de 399 milioane de lei, cu 110 milioane de lei decat profitul consemnat in tot anul 2010, un an in care a fost consemnata o productie record de 19,8 TW’, a aratat Borza.

El a adaugat, de asemenea, ca lichiditatea companiei a crescut de 20 de ori iar la momentul deschiderii procedurii insolventei, in 20 iunie 2012, Hidroelectrica risca falimentul.

Sursa: agerpres.ro