Un tren de pasageri, care se deplasa pe ruta Moscova-Chisinau s-a ciocnit in regiunea Moscovei cu un tren de marfa. O sursa din cadrul companiei ruse de cai ferate a afirmat ca accidentul feroviar ar putea fi provocat de o defectiune la sistemul de franare al marfarului, relateaza Interfax.

Potrivit primelor informatii, patru persoane au decedat, iar alte 15 au fost ranite grav. O echipa de experti din cadrul CFM (Calea Ferata din R.Moldova) urmeaza sa se deplaseze la fata locului pentru a acorda ajutor pasagerilor. De asemenea, Ministerul Transporturilor urmeaza sa puna pe linie un alt tren pentru a evita perturbarea traficului.

Potrivit martorilor oculari citati de PRO TV Chisinau, marfarul a lovit ultimele doua vagoane ale trenului de pasageri. In urma impactului, acestea au deraiat.

Serviciul de presa al Departamentului Politiei Transporturilor din Rusia a anuntat ca trenurile s-au ciocnit intre statiile Bekasovo si Naro-Fominsk, situate la circa 55 de kilometri de centrul Moscovei.

Acesta a adaugat ca echipe de salvare si medici se afla in prezent la locul accidentului. Potrivit Russia Today, pasagerii raniti sunt scosi din vagoane de echipele de salvare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.