Trenul Moscova-Chisinau s-a ciocnit cu un marfar. Exista morti – Cap Limpede

Trenul Moscova-Chisinau s-a ciocnit cu un marfar. Exista morti

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Un tren de pasageri, care se deplasa pe ruta Moscova-Chisinau s-a ciocnit in regiunea Moscovei cu un tren de marfa. O sursa din cadrul companiei ruse de cai ferate a afirmat ca accidentul feroviar ar putea fi provocat de o defectiune la sistemul de franare al marfarului, relateaza Interfax.

Potrivit primelor informatii, patru persoane au decedat, iar alte 15 au fost ranite grav. O echipa de experti din cadrul CFM (Calea Ferata din R.Moldova) urmeaza sa se deplaseze la fata locului pentru a acorda ajutor pasagerilor. De asemenea, Ministerul Transporturilor urmeaza sa puna pe linie un alt tren pentru a evita perturbarea traficului.

Potrivit martorilor oculari citati de PRO TV Chisinau, marfarul a lovit ultimele doua vagoane ale trenului de pasageri. In urma impactului, acestea au deraiat.

Serviciul de presa al Departamentului Politiei Transporturilor din Rusia a anuntat ca trenurile s-au ciocnit intre statiile Bekasovo si Naro-Fominsk, situate la circa 55 de kilometri de centrul Moscovei.

Loading...

Acesta a adaugat ca echipe de salvare si medici se afla in prezent la locul accidentului. Potrivit Russia Today, pasagerii raniti sunt scosi din vagoane de echipele de salvare.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close